Organisatie

Falling Stars wordt georganiseerd door een groep enthousiaste vrienden. We hebben eerder de A4Run georganiseerd op de snelweg bij Steenbergen voordat deze geopend werd. Wij willen graag eens in de zoveel jaar een ‘verwonderproject’ organiseren. Hiermee bedoelen we projecten die iedereen zich hopelijk nog lang zal herinneren en waarmee geld ingezameld wordt voor het Goede Doel.
We hebben tevens een persoonlijke reden om dit evenement te organiseren. Het dient mede als een speciaal eerbetoon aan hun gezamenlijke vriend Marco Bus, die in 2016 op 36-jarige leeftijd aan een hersentumor overleed.

Hij was de echtgenoot van Pascale Bus-Bothof, ook een van de organisatoren. “Ik wil graag nieuwe herinneringen maken, maar waarbij Marco ook een rol speelt. Hij was iemand die vol in het leven stond, ontzettend positief was en kracht en energie uit sporten haalde. Het afgelopen jaar is er meermaals stilgestaan bij het verlies van Marco, maar altijd op een positieve manier, zoals Marco het gewild had.

Daarom is ‘Falling Stars’ mij ook op het lijf geschreven. Het is een sportief evenement met een koppeling richting het herdenken van de dierbare die eenieder is verloren.”
v.l.n.r. Marc van Herel, Jan Geers, Pascale Bus-Bothof, Pedro van Zundert en Angela Plasmans. Eric van Herel ontbreekt op de foto.