Tokkelen

Wil jij op 2 juni 2018 vanaf de Gummaruskerk tokkelen, schrijf je dan NU in en bemachtig 1 van de 45 Tokkeltickets.

Om deel te kunnen nemen, moet je 12 jaar of ouder zijn. Haal met je eigen donatiepagina zoveel mogelijk geld op voor de goede doelen van Falling Stars. De deelnemers die als eerste €250,- hebben ingezameld voor 23 mei 2018, zijn verzekerd van een tokkelticket. Voor de 3 deelnemers met het hoogste bedrag ligt er tevens een uitnodiging klaar voor het herdenkingsdiner ‘s avonds in de Gummaruskerk.

Mocht je de €250,- niet gehaald hebben, dan maak je kans op 1 van 3 tokkeltickets die worden verloot. Het reeds gedoneerde geld wordt niet teruggestort, maar gaat naar de Goede Doelen van Falling Stars. 

Via onderstaande link kan je jezelf inschrijven. Via het formulier kan je je naam invullen, je leeftijd, motivatie en uitleg over je inzamelactie. Ook kan je een bijpassende foto uploaden. Er wordt dan een persoonlijke site voor je aangemaakt waarop je het ingezamelde geld kan doneren aan de Stichting Falling Stars. Iedere week wordt er een tussenstand gepubliceerd die aangeeft hoeveel geld iedere potentiële deelnemer heeft ingezameld voor het goede doel.

HEEL VEEL SUCCES!!!